dissabte, 9 de setembre del 2006

EUiA de Vic critica l'actuació de l'equip de govern municipal respecte el conflicte de l'església pentecostal

NOTA PREMSA

Un cop coneguda la notícia que els promotors del centre religiós pentecostal que es volia instal·lar a la rambla Josep Tarradellas de la nostra ciutat, han de deixar el local que ocupaven fins ara de manera provisional, als habitatges Montseny, degut al venciment de la moratòria que els permetia ser-hi, des d'EUiA veiem com la sospita que teníem s'ha fet realitat. Els promotors de l'església pentecostal tornen al punt de partida: Sense local i allotjats momentàniament a la parròquia del Remei.

Des d'EUiA de Vic no podem deixar de denunciar la situació del tot vergonyosa per a la nostra ciutat. Finalment el xantatge inadmissible d'un grup de persones, de clara adscripció política, ha donat com a resultat que uns ciutadans hagin renunciat a un dret legítim a canvi...de quedar-se literalment al carrer.

Ja vam advertir el seu dia que aquesta cessió vergonyosa suposava un perillosíssim precedent. L'excusa de que ara ningú els hi vol llogar un local és precisament conseqüència de la nefasta gestió d'aquest tema per part de l'equip de govern, a qui fem responsable, que ha dontr la imatge de que el xantatge d'uns quants pot passar per sobre de la legalitat.

Des d'EUiA de Vic exigim que l'equip de govern de Vic faci les gestions pertinents perquè aquestes persones puguin exercir de manera immediata el seu dret de reunió i de llibertat religiosa al igual que la resta de ciutadans. Només així es podrà, en certa manera, pal·liar la indefensió d'aquest grup de ciutadans.

Vic, 9 de setembre de 2006

ASSEMBLEA LOCAL D'EUiA DE VIC