dilluns, 28 de novembre del 2005

ICV-EUiA tornen a preguntar pels excessos de velocitat i carreres a la zona de la Universitat

Al torn de precs i preguntes del ple del passat dia 28 de novembre, el grup municipal d'ICV-EUiA va tornar a interessar-se pels excessos de velocitat a la zona de la Universitat de Vic. Davant de la preocupació d'alguns veïns de la zona per la conducció temerària i pel risc que suposa pels mateixos veïns que han de travessar el carrer pels diversos passos de peatons que hi ha, el grup d'ICV-EUiA va demanar solucions a l'equip de govern.

S'ha de recordar que no és la primera vegada que el grup municipal d'ICV-EUiA s'interessa per aquesta qüestió i que una persona ja va perdre la vida a la zona (exactament al carrer Sagrada Família) atropellada. També es va fer notar que la zona es presta a "apretar l'accelerador" i que és un dels recorreguts que utilitzen els "tunneros" per fer carreres.

La resposta que es va donar per part de l'equip de govern va ser que ja es fan controls en aquest lloc que es disposa de radar, ja que aquest el comparteixen els municipis de Manlleu i Torelló, a més del de Vic. També va dir que se ni pensen fer més (controls) quan finalment s'adquireixi un radar propi per Vic.