dimarts, 25 de setembre del 2007

Festa d'EUiA 2007


EUiA DEBATRÀ SOBRE PARTICIPACIÓ EN EL MARC DE LA SEVA FESTA ANUAL

El proper dissabte, 29 de setembre, Esquerra Unida i Alternativa celebrarà la seva festa anual a l'INEFC. Entre d'altres activitats, ha organitzat una taula rodona sobre Participació i política.

Després de les eleccions municipals del passat 27 de maig, EUiA va valorar com a molt preocupant la baixa participació que hi va haver en aquests comicis. Pel Consell Nacional d'EUiA, cal fer un debat en profunditat sobre el binomi participació-abstenció i cal fer-lo implicant el màxim d'agents polític i socials.

És per això que a les 20 hores, també a l'INEFC, amb la presentació i moderació d'Isabel Ribas, coordinadora d'EUiA de Barcelona, Joan Subirats, catedràtic de Ciència Política de la Universitat Autònoma de Barcelona, Josep Ma Vallès, catedràtic de Ciència Política de la Universitat de Barcelona i exconseller de Justícia de la Generalitat de Catalunya, i David Rodríguez, responsable de programa d'EUiA, duran a terme la taula rodona Participació i política. Tots ells ens aportaran elements polítics i científics que ens donaran una primera idea sobre la qüestió.