dissabte, 4 d’octubre del 2008

El primer tinent-alcalde de Vic, Xevi Solà, respon una pregunta d'ICV-EUiA a través de la premsa

En el ple municipal de l'Ajuntament de Vic del mes de setembre, el regidor per ICV-EUiA, Xavier Tornafoch, a l’oposició, va demanar al regidor d’Urbanisme, Xavier Solà, quina seria la fórmula jurídica per a la redacció del nou POUM. En aquell moment, Solà es va negar a contestar.
Ara, la resposta ha arribat via mitjans de comunicació, en un article que publica avui El 9 Nou: la redacció del POUM la faran els tècnics municipals. Tornafoch ha carregat molt durament contra Solà pel que considera un “menyspreu institucional de primer ordre”, ja que ell encara no ha rebut cap contestació de l’àrea d’Urbanisme.

informació: osona.com


Nota de premsa de Xavier Tornafoch

Hola,
M'agradaria que us féssiu ressò del present posicionament, atenent que m'afecta a mi personalment.

He observat amb moltíssima perplexitat la resposta de Xavier Solà a la meva pregunta sobre la fórmula jurídica en què s'han contractat els treballs del nou POUM, més que res perquè a mi NO SE M'HA FET ARRIBAR AQUESTA RESPOSTA i s'ha tramés a través del periòdic El 9 Nou. La qual cosa indica bastant clarament quin és el menyspreu a que sotmet aquest equip de govern als electes locals que no els riem les gràcies. Si ja és vergonyós negar-se a respondre preguntes formulades en sessió plenària, encara ho és més que aquestes es responguin a través dels mitjans de comunicació i no pels conductes institucionals establerts. Això només demostra la poca talla política i moral de qui actua d'aquesta manera. Nosaltres, fins que no ens arribi la resposta oficialment, no farem cap valoració del document. Us demano que aquest mail serveixi de nota de premsa ja que considerem un MENYSPREU INSTITUCIONAL DE PRIMER ORDRE, contestar qüestions plantejades en sessions plenàries a través dels mitjans de comunicació.

Xavier Tornafoch
Regidor-portaveu d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de Vic