dimarts, 30 de setembre del 2008

El Consell Nacional d´EUiA aprova canalitzar els ajuts a la reconstrucció de l´illa de Cuba a través de la plataforma unitària `Defensem Cuba´

Arran del desastre causat a principis de setembre pels huracans Gustav i Ike a l´illa de Cuba, el Consell Nacional d´EUiA va acordar, ahir dilluns, recomanar a la militància que faci arribar els ajuts econòmics a través de la plataforma unitària `Defensem Cuba´.

Recordem que l´huracà Ike ha provocat la destrucció de collites i infrastructures agrícoles, instal•lacions elèctriques i d´aigua, línies telefòniques, etc., agreujant la situació econòmica del país i de la seva ciutadania que duu més de 40 anys sotmesa al bloqueig econòmic dels Estats Units.

Davant aquesta situació d´emergència humanitària, Defensem Cuba ha demanat a les institucions catalanes (ajuntament, entitats supramunicipals, govern de la Generalitat) el suport a les institucions cubanes per a pal•liar les conseqüències de pas dels huracans i iniciar tan aviat com sigui possible les tasques de reconstrucció conjuntament amb les autoritats locals.

Aquesta plataforma unitària, que compta amb el suport d´associacions i entitats solidàries, sindicats, partits polítics d´esquerres, entre d´altres, porta a terme la Campanya Ajuda Urgent a Cuba Huracà Gustav e Ike. Els ajuts es poden ingressar al número de compte de Defensem Cuba:

Entitat (La Caixa):2100 – Oficina: 3318 – Ctl:60 – Núm. Compte: 2200054246

Resumit: 2100-3318-60-2200054246